Thursday 20 February 2020

10 цікавих фактів про Емму Вотсон

Красуня та розумниця, Емма Вотсон виросла на очах глядачів з маленької сміливої Герміони перетворилася на одну з провідних зірок нового покоління у Голівуді. Що ж ми знаємо про неї?

Вона майже француженка.

Батьки Емми – британці, але народилася та провела частину дитинства вона у Парижі. Саме там її батько, юрист за фахом, знайшов роботу. Емма ходила у місцевий дитячий садок та молодшу школу, і досі непогано говорить французькою. Пізніше її батьки розлучилися і Емма з мамою та молодшим братом повернулася до Британії.

Вона рекордсменка книги рекордів Гінеса

Туди Емму внесли через рекордні заробітки фільмів, у яких вона грала головні ролі. Станом на 2010 рік, фільми про Гаррі Поттера зібрали у прокаті більше 5 мільярдів доларів. Це найкращий показник десятиліття. Великими зборами може похвалитися і ще один хіт за її участі. Фильм «Красуня і Чудовисько» став найдорожчим мюзиклом в історії кіно, але черги фанатів зробили його і одним з найуспішніших.

Протягом 12ти років їй було заборонено стригтися

Таку дивну заборону наклали на акторку продюсери її головного хіта – фільмів про Гарі Поттера. Як відомо, Герміона Грейнджер має довге волосся, тож і Еммі заборонили радикально змінювати довжину кіс, а також фарбуватися у яскраві кольори. Як тільки термін дії контракту було вичерпано, Емма підстриглася під хлопчика, зчинивши справжній ажіотаж серед своїх фанатів.

Вона відмовилася від ролі Попелюшки

Протягом довгого часу у Діснеї лише Емму бачили у ролі головної героїні класичної казки “Попелюшка”. Еммі довелося відмовитися від спокусливої пропозиції не один, а цілих три рази. У результаті всі залишилися задоволеними – Попелюшкою стала Лілі Джеймс, а Емма виконала головну роль у екранізації іншого класичного мультфільму “Красуня і Чудовисько”, де зіграла Бель.

The post 10 цікавих фактів про Емму Вотсон appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/3bSHofG
via World News

No comments:

Post a Comment