Saturday 22 February 2020

Топ 7 гаджетів з категорії «Розумний будинок»

Усі ми любили дивитися кіно про майбутнє, де жителі футуристичних осель могли керувати усім в будинку за допомогою поруху брови. Це конкретне майбутнє – на відміну від інших передбачень – насправді втілилося у реальність. Зараз, за допомогою інтернету речей та зокрема гаджетам з категорії “розумний будинок” ви можете виконати усі свої побутові мрії та зробити повсякденне життя зручним як у кіно. Давайте поглянемо на найкорисніші винаходи останніх років, які справді зроблять ваш будинок максимально комфортним.

Alexa

Так-так, та сама Alexa, яку називають Siri для будинку. Цей голосовий асистент може контролювати всі інші “розумні” гаджети у домі. Вона зможе включати/виключати побутові прибори, контролювати температуру або освітлення, а також погуглити для вас, купити квитки, знайти вашу улюблену музику та почитати вголос вашу улюблену книжку. Незамінний помічник для дому, найпопулярніший домашній гаджет у США протягом трьох років підряд.

Smart Remote

Якщо Alexa може під’єднувати різні прилади, то розумний пульт від Sevenhugs може контролювати більшість гаджетів, на який ви його наведете. Тільки уявіть собі цей рівень комфорту – один пульт, який керує будь-яким приладом, яким на нього показують. І робить це за допомогою всього декількох кнопок. Більше не потрібно тримати купу різних пультів та запам’ятовувати різні інструкції – все управління максимально інтуїтивне.

Smart Lock

Уявіть собі замок, що може замикати усі двері до будинку одночасно, повідомляти про можливу загрозу пограбування (і викликати охорону, у разі потреби) та контролюється голосом власника. Зручно, хіба ні? Тепер ви зможете навіть не носити свої ключі від дому з собою, потрапити всередину вам це не завадить, достатньо буде мати смартфон. Так само ви зможете давати доступ до свого дому гостям, які також зможуть відкривати двері без ключів, якщо ви надасте їм відповідний рівень доступу (цей доступ можна буде обмежувати по часу).

The post Топ 7 гаджетів з категорії «Розумний будинок» appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/2vUE0jK
via World News

No comments:

Post a Comment