Monday 24 February 2020

Чоловічий манікюр — чому це важливо?

Про жіночі нігтики написані сотні тисяч слів. Це ціла індустрія та окрема сфера моди, за якої жінки слідкують з особливою увагою. Утім, протягом останніх років усе більше розмов ведеться і про манікюр чоловичій. Він став уже звичним на заході, але наші чоловіки консервативні і не завжди готові поступитися старими звичками. Таким важливо пам’ятати, що манікюр — не лише рожева фарба та декор зі стразів. Отже, чому чоловікам також потрібний догляд за нігтями та чому це важливо?

Манікюр – це гігієна

Саме так, манікюр на наших теренах часто ототожнюють з нігтьовим дизайном. Але насправді, фарбування та інші декоративні заходи — це лише фінальний етап манікюру. Сам по собі він є у першу чергу гігієнічним заходом, що має на меті очистити нігті та надати їм гарної форми.

Переконливіше рукостискання

Саме чоловіки переважно вітаються за руку, це важливий та поширений ритуал. Доглянуті руки (і ми не маємо на увазі пофарбовані нігті) зроблять ваше рукостискання переконливішим та приємнішим для інших. Мозолі, звичайно, прикрашають справжніх чоловіків, але якщо ваші посадові обов’язки включають у себе часті зустрічі з людьми, про стан рук краще потурбуватися.

Враження доглянутості

Знову ж таки, якщо ви працюєте з людьми, завжди корисно справляти на них враження зібраної та гарно організованої людини. Випрасуваний одяг, здорова шкіра, чистий подих — всього цього може бути недостатньо, якщо ваші руки завітрені та з траурною каймою під нігтями. Хочете виглядати професійно – потурбуйтеся про все, включно з нігтями.

The post Чоловічий манікюр — чому це важливо? appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/2v2yE68
via World News

No comments:

Post a Comment