Wednesday 26 February 2020

Що відбувається з організмом, якщо відмовитися від м’яса

Однозначних даних про те, що вегетаріанство – суперкорисне або шкідливе, — немає. Проте з кожним роком кількість людей, що відмовляється від м’яса, — росте. Ясно, що рослинна їжа має невелику енергетичну цінність, допомагає худнути, виводить шлаки і токсини, нормалізує обмін речовин, не отруює організм процесами розпаду через перетравлення, хоча є і двоякі сторони цього питання. Саме тому ми вирішили поділитися з вами інформацією про те, що відбувається з організмом, якщо відмовитися від м’яса.

Ви помітите втрату кілограмів

Люди, які відмовилися від м’яса, в середньому за місяць можуть втратити до 5 кілограмів. Крім того, можна не рахувати калорії, адже рослинний раціон зазвичай — дуже низькокалорійний, звісно, якщо ви не будете щодня їсти смажену картоплю або рослинний фастфуд.

На третину впаде рівень шкідливого холестерину

Відмова від м’яса позитивно впливає і на рівень холестерину в крові. Він падає фактично на третину. Доведено, що для людей зі схильністю до атеросклерозу рослинна дієта стане ідеальним варіантом.

Стан шкіри помітно покращиться

Перехід до рослинної їжі майже одразу позначається на стані шкірі. Багато вегетаріанців відзначають, що у них зникли прищі, вугрі і чорні точки. Це заслуга виведення з організму токсинів і шлаків.

Міняється склад мікрофлори кишечника

Останні дослідження показують, що мікрофлора кишечника у всеїдних людей, вегетаріанців і веганів сильно відрізняється. Причому у веганів більше захисних бактерій. Висновки напрошуються самі за себе.

The post Що відбувається з організмом, якщо відмовитися від м’яса appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/2PoZrQY
via World News

No comments:

Post a Comment