Monday 9 March 2020

12 Найпопулярніших Блогерів Tik-Tok

Забудьте про Facebook та Instagram, найпопулярнішою соціальною мережею сьогодення є Tik-Tok. Формат мережі ідеально підходить для створення вірусного контенту – його юзери можуть легко і зручно записувати короткі відео пісень, ліп-сінкінгу, танців або комедійних скетчів. Наразі Tik-Tok налічує сотні мільйонів користувачів, більшість з яких є поколінням Z. Одних завантажень файлів з мережі було виконано більше ніж 1,5 мільярди. Найпопулярніші з інфлуєнсерів мережі мають десятки мільйонів фоловерів. Поглянемо на найпопулярніших блогерів Tik-Tok та що принесло їм світову славу.

Loren Gray

За пригодами сімнадцятирічної білявки слідкують 38,6 мільйонів глядачів з усіх кінців планети. Лорен популярна настільки, що вже має власне шоу та продюсує музику. Її досягнення у Tik-Tok принесли їй номінації на всесвітньо відомі премії  Teen Choice Awards та  People’s Choice Awards.

Baby Ariel

Успіх Арієль Мартін, також відомої як Бейбі Арієль, почався з іншої соціальної мережі – саме вона була першою користувачкою Musical.ly, чия кількість фоловерів досягла 20 мільйонів. Зараз у Tik-Tok її дивляться більше ніж 30 мільйонів шанувальників. Завдяки увазі та підтримці  армії фанатів Арієль підписала контракти з  Disney Channel та Nickelodeon TV.

3.  Riyaz Afreen 

Ріяз – молодий індийський актор. Всього у 16 років його вже дивляться 27,9 міліонів глядачів. Завдякі славі інтернет-інфлюєнсера він активно знімається у кіно, як в Болівуді, так і поза його межами.

4.  Kristen Hancher 

Крістен – це подружка Логана Пола, що прославилася у Tik-Tok численними відео, у яких вона підспівує відомим світовим хітам. Також Крістен любить яскраві кольори волосся. За її музичним та модним смаком наразі слідкують 23,4 мільйони глядачів.

5.  Charli D’Amelio

Одна з наймолодших та найвідоміших зірок Tik-Tok, Чарлі привернула увагу світу, знімаючи хореографічні номери власного авторства під популярні пісні. Слава її досягла таких масштабів, що у 15 років  вона може похвалитися не лише більш ніж 23 мільйонами шанувальників, але і участю у виступі Jonas Brothers та камео під час Супербоулу.

The post 12 Найпопулярніших Блогерів Tik-Tok appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/2IzzM4c
via World News

No comments:

Post a Comment