Friday 6 March 2020

Без Скандалів та Інтриг: Що Відомо Про Представників України На Евробаченні 2020 Гурт Go-A

Чи не уперше в багатострадальній історії Евробачення в Україні думки журі та глядачів повністю співпали. І перші, і другі віддали максимальний бал гурту Go-A. Тим, хто пильно слідкує за розвитком української музики, назва цього гурту відома давно. Але якщо ви почули про Go-A вперше – не хвилюйтеся, ми підготували для вас огляд основних фактів, які варто знати про наших нових конкурсантів на Евробаченні.

Їх перемога стала непосдіванкою

Фаворитами цьогорічного національного відбору експерти вважали спочатку Krutь, а потім  дует Tvorchi. На перемогу  Go-A не ставили, але вони зуміли зібратися та переконати професіоналівта глядачів енергетикою свого живого виступу.

Гурт з великою історією

За сім років існування (Go-A було створено у 2012 році) склад музикантів у групі змінювався аж цілих чотирнадцять разів. На сьогодні у склад колективу входять це вокалістка Катерина Павленко, мультиінструменталіст та засновник гурту Тарас Шевченко, гітарист Іван Григоряк та сопілкар Ігор Діденчук. У минулому усі ці музиканти виконували важчу музику.

Їх стиль – фольктроніка

Лідер групи Тарас Шевченк саме так і визначає унікальний стиль виконання, властивий Go-A. Фішкою гурту є поєднання елементів фольклору (у першу чергу так званого «білого співу», співочої техніки, яку використовує Катерина Павленко) та надсучасних електронних ритмів та інструментів. У свої роботі музиканти використовують більше тридцяти музикальних інструментів, зокрема з Африки та Латинської Америки.

The post Без Скандалів та Інтриг: Що Відомо Про Представників України На Евробаченні 2020 Гурт Go-A appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/32WD2zP
via World News

No comments:

Post a Comment