Tuesday 24 March 2020

Як Петро Порошенко та інші мільярдери у світі допомагають боротись із пандемією

Коронавірус погрожує Світу і це робить людей більш організованими і відповідальними. Кожен робить свій маленький вклад у велику боротьбу проти вірусу. І якщо проста людина може допомогти у боротьбі самоізоляцією та дотриманням норм гігієни, то впливові люди цього світу долучилися до боротьби значними сумами та іншою фінансовою допомогою для купівлі медичного обладнання та скорішої розробки чудодійних лік від COVID-19.

1. Петро Порошенко

Благодійний фонд Петра Порошенко закупив декілька реанімаційних комплектів для лікарень та профінансував відновлення 10 апаратів штучної вентиляції легенів. Також корпорація Roshen закупила десять тисяч комплектів костюмів індивідуального захисту для лікарів та медпрацівників.

2. Рінат Ахметов

Фонд Ріната Ахметова виділив 300 мільйонів гривень на закупівлю експрес тестів виявлення коронавірусу COVID-19, апаратів ШВЛ та одноразових костюмів біозахисту.

3. Білл Ґейтс

Співзасновник Microsoft Білл Ґейтс вирішив залишити раду директорів, щоб більше часу присвятити благодійності. З його фонду вже виділено 100 мільйонів доларів для боротьби з вірусом. Саме зараз фонд займається розробкою тестових наборів, які дозволять перевіряти наявність коронавірусу не виходячи з дому.  

The post Як Петро Порошенко та інші мільярдери у світі допомагають боротись із пандемією appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/33HEK8B
via World News

No comments:

Post a Comment