Monday 23 March 2020

Онлайн-концерти зірок під час карантину

Де б ви зараз не знаходилися, усі концерти у найближчій перспективі відмінено або перенесено на майбутнє. У самоізоляції  через поширення коронавірусу зараз по всьому світу знаходиться майже міліард людей. Проте, на щастя, музикантам також сумно у карантині. А ще вони хочуть лишатися на зв’язку зі своїми шанувальниками. А отже, гарячий тренд карантинного сезону – живі концерти у прямому ефірі Інстаграм. У них знаменитості виступають прямо зі своїх домівок, виконуючи пісні під фортепіано або гітару, часто співають на замовлення аудиторії. Хто вже дав такий концерт та кого варто послухати?

Кріс Мартін

Розпочав нову моду та провів перший великий онлайн-концерт соліст гурту Coldplay Кріс Мартін. Саме він придумав назву Together at Home (“Разом удома”), під якою пройшло вже декілька концертів відомих виконавців. Виступ самого Кріса тривав близько півгодини, протягом яких він встиг заспівати декілька хітів Coldplay, підігруючи на собі  на синтезаторі, а також поспілкувати з аудиторією, жартуючи та відповідаючи на питання. 

Джон Ледженд

На заклик Кріса заспівати онлайн за його зразком першим відгукнувся співак Джон Ледженд. Він вразив слухачів сильним голосом та ідеальним виконанням у домашніх умовах, а також вправною грою на концертному фортепіано. До його онлайн-виступу приєдналася його дружина, модель та телеведуча, Кріссі Тіген з бокалом вина, а потім і дочка зіркової пари. Ледженд грав для своїх шанувальників власні пісні та хіти з мультиків Дісней протягом майже години. Це один з найдовших онлайн-концертів на сьогодні.

Роббі Уільямс

Роббі дав не один, а декілька концертів підряд і планує більше ефірів у наближчі дні. Він навіть придумав для онлайн-концерту спеціальну назву – коронаоке.  Роббі не лише співає, але й активно спілкується зі своєю аудиторією. Багато хто зі слухачів дякував артистові за слова підтримки у цей непростий час.

The post Онлайн-концерти зірок під час карантину appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/33DMSHa
via World News

No comments:

Post a Comment