Tuesday 7 April 2020

3 Teorii Ale Conspirației care Înconjoară COVID-19

Văzând cum se răspândește o nouă tulpină de coronavirus în lume, o mulțime de știri false și teorii ale conspirației au apărut din momentul izbucnirii pandemiei. Deci, ce este acest virus? O armă biologică secretă, o mașinărie diabolică a Pentagonului pentru a stopa creșterea econimică a Chinei, sau este doar un virus care a suferit mutații? Teoriile conspirației apar ca magazinele Starbucks din L.A, dar hai să ne uităm la cele care sunt proeminente. Trebuie să fim atenți că ele nu se aseamănă teoriilor științifice, dar nici nu le poți dezaproba pentru că nu există suficiente dovezi împotriva acestora. Totuși, asta nu le face să pară reale.

1. Armă biologică

Una dintre cele mai serioase pagini de internet științifice, unde mulți oameni de știință își publică lucrările, în luna Ianuarie a apărut un articol foarte interesant. Autorii lui un grup de medici indieni, afirmă faptul că sunt anumite secțiuni proteice în codul genetic Covid-19 ce în mod suspicios formează părți în codul imunodeficienței virusului HIV ce se găsește la om. Oamenii de știință au găsit patru fragmente a noului coronavirus, ce nu au conexiuni cu celelalte tipuri de coronavirus. Oamenii de știință indeni sunt de părere că, cel mai probabil cineva în mod intenționat a îmbinat două tipuri de coronavirus, iar faptul acesta a creat o teorie a conspirației potrivit căreia, virusul a fost creat în Institutul de Virusologie din Wuhan.

În scurt timp după această publicare, din partea autorităților Chineze au apărut repersalii. Cu câteva zile după, oamenii de știință au retras lucrarea de pe internet, dar a fost prea târziu. Publicația Washington Times a luat act de cunoștință al acestui articol și l-a distribuit. În concordanță cu articolul lor, Covid-19 a fost creat în Institutul biologic Wuhan ca o armă biologică ce în mod accidental a fost eliberat. Da, nu prea cred. Sau poate guvernul vrea să mă convingă despre acest lucru?

Armă biologică #2 | 3 Teorii Ale Conspirației care Înconjoară COVID-19 | Brain Berries

The post 3 Teorii Ale Conspirației care Înconjoară COVID-19 appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/2x07DRL
via World News

No comments:

Post a Comment