Wednesday 8 April 2020

6 захоплюючих серіалів, знятих режисерами жінками

Весну часто порівнюють з жінкою. Чи то, через мінливу погоду, яку порівнюють з настроєм жінки, чи то через свято жінок, не важливо. Головна думка така, що з настанням весни традиційно велика кількість уваги зосереджена навколо прекрасної половини людства. Тож, не будемо зраджувати традиціям. Ми підготували перелік серіалів про жінок, створених самими жінками, режисерками.

Джессіка Джонс, (2015-2019 рр, 3 сезони)

Серіал ґрунтується на історіях коміксів Marvel. За сценарій взялася сама Мелісса Енн Розенберг, володарка «Еммі» і двох премій Гільдії акторів.

У головної героїні Джессіки Джонс була «кар’єра» супергероїні, проте після ряду нещасть, її життя змінилася. Вона стала детективом. Життя у новому амплуа не дуже вдається, тому що з’являється людина з минулого Джессіки. Історія була б банальною, якби не одне «але». Колишній друг вміє контролювати людський розум …

Блиск (2017 – … , 4 сезони)

Дія серіалу розгортається в США 80-х років. За сюжетом головна героїня-актриса залишилася без роботи, через безвихідь вирішує взяти участь у шоу з рестлінгу. Тут все і починається …

На перший погляд, серіал розповідає про жіночий реслінг. Але насправді це набагато глибша історія про жіночу дружбу та силу єдності, які проявляють у різних життєвих обставинах.

Кількість сценаристок і режисерок, які доклали свою руку до створення цього серіалу, демонструє те ж саме. Над серіалом потрудилася ударна команда, половина з якої жінки.

The post 6 захоплюючих серіалів, знятих режисерами жінками appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/3bVY7xE
via World News

No comments:

Post a Comment