Monday 6 April 2020

9 відеоігор, які прокачають ваше знання англійської

Хто не давав собі чесного слова вчити англійську з понеділка? Гарний рівень поточної мови світого спілкування буде корисний кожному. Звичайно, кожного дня ми занадто зайняті для регулярних самостійних занять, але тепер ми маємо карантин, а отже додатковий вільний час. Утім, навіть на карантині шліфувати мову складно. На щастя, вчити можна не лише читаючи безрадісні підручники.  Спробуйте поєднати вивчення з чимось цікавішим. Ось список відеоігор, що будуть корисними для покращення вашої англійської.

Гейміфіковані навчальні посібники

Якщо ви лише починаєте вивчати мову, варто зосередитися на  іграх, спеціально створених для розширення у вас словарного запасу. Наприклад, Imfluent дозволяє вчити нові слова, одночасно проходячи квест. Головий герой гри має розгадати загадку, не виходячи з квартири. Це допоможе вам добре запам’ятати назви усіх оточуючих його предметів. Іще один зразок таких ігор – Bubbles. Цей простий онлайн пазл дозволить вам не лише вивчити нові слова, але і запам’ятати структуру речень, адже саме у речення потрібно буде підставляти слова-бульбашки. На принципах гейміфікованого навчання побудований і один з найпопулярніших застосунків для вивчення мов – Duolingo.

Overwatch

Якщо ваш рівень володіння англійською вже ближче до середнього, вам варто переходити до ігор, що мають власну сюжетну лінію. Overwatch традиційно вважається гарною практикою для тих, хто вивчає англійську. У гри є цікава історія, яку гравцеві розповідають гарною вимовою та простими реченнями. Персонажі використовують багато повсякденної лексики. Окрім того, Overwatch – це мережева гра, тож ви зможете не лише отримувати інформацію від персонажів, але і взаємодіяти з іншими гравцями, а це вже власна мовна практика.

World of Warcraft

Іще один мережевий суперхіт, World of Warcraft, уже багато років вважається найкращою грою для тих, хто лише починає освоювати MMORPG. Підійде вона і тим, хто вчить англійську. Незважаючи на казковий сеттінг, герої говорять гарною і нескладною мовою, а завдяки надзвичайній популярності гри ви зможете спілкуватися з людьми з усього світу.

The post 9 відеоігор, які прокачають ваше знання англійської appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/3aYpnvD
via World News

No comments:

Post a Comment