Tuesday 7 April 2020

Acest Polițist Indian Are o Metodă Originală de a Speria Oamenii Pentru ca Aceștia să Rămână în Casă

Din păcate, oamenii nu prea înțeleg ce înseamnă să fi în carantină și cât de serioasă este situația pentru care guvernul trebuia să implementeze acest lucru. Un polițist însă, a crezut că va speria oamenii ca acestea să stea în casă și în acest fel să se stopeze răspândirea virusului.

Cu răspândirea virusului Covid-19 în lume, mai multe țări implementează măsuri ușoare sau drastice. Chiar dacă lucrezi de acasă, și nu poți ieși fără documentația necesară, mai multe țări încearcă să comunice cu cetățenii pentru motivul de a stopa răspândirea virusului. 

Una dintre țările care nu au fost lovite tare de coronavirus, este India. Sunt în total 1,600 de cazuri confirmate și 45 de morți. Ei au fost printre țările în care virusul a apărut mai târziu, dar guvernul nu a întârziat să ia măsuri și să încerce oprirea răspândirii. Ei sunt în carantină de trei săptămâni, 1,3 miliarde de oameni. Bănuiesc că nimeni nu vrea să fie următoarea țară ca Italia sau Spania.

The post Acest Polițist Indian Are o Metodă Originală de a Speria Oamenii Pentru ca Aceștia să Rămână în Casă appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/2wpOFne
via World News

No comments:

Post a Comment