Friday 10 April 2020

Чим ще зайнятися під час карантину

Робота, садочок, івенти, відрядження, салони краси, авто-мийка, зустрічі… безліч справ з ранку до вечора. І так щодня. З року в рік. Ритм життя сучасної людини це яскрава ілюстрація всім відомого традиційного прислів’я: «як білка в колесі». Завдяки карантину – вільного часу тепер у кожного є чимало. Тому, щоб не занудьгувати без шаленого темпу та багатозадачності, ми підібрали кілька ідей, як провести карантин із користю.

1. Перебрати одяг, шафу, мотлох на балконі

Вільного часу вдосталь на справу, які всі завжди відкладають у «далекий ящик». У кожного в шафі є одяг, який давно ніхто не носить. За кухонними фасадами ховаються дрібниці, які колись пригодяться, але так і не пригодилися за кілька років. На антресолі припадають пилом непотрібні коробки, а на балконі сумує всіма забуте старе сміття. Здається, саме час покласти цьому кінець та звільнити помешкання від непотрібного мотлоху.

2. Згадати про своє хобі

А чому б і ні? Знову зайнятися справою, що дійсно, приносить задоволення. І нічого соромного втому немає, що вам подобається ліпити аплікації, танцювати самбу, грати в нарди чи варити домашнє мило. Перетворіть цей час на справжню насолоду для душі. Адже з останніми новинами можна не помітити, як легко потрапиш до депресії.

3. Переглянути кілька сезонів серіалу, парочку другу фільмів або прочитати книгу

Мабуть, у кожного є список фільмів «must see» або книжок «must read», які порадили друзі, колеги чи керівництво. Саме час нарешті викреслити з цього списку кілька позицій. Якщо ж такого особисто у вас немає, можна звернутися до улюблених блогерів. Сьогодні на темі рекомендацій фільмів та книг хайпують всі. І попри те, що сьогодні всі кінотеатри зачинені, можна зробити дуже атмосферний вечір домашнього кіно.

4. Закрити «хвости» на роботі

Гарна нагода довести всі справи до ладу та зробити задачі, на які бракує робочого часу, а залишатися після немає можливості.

The post Чим ще зайнятися під час карантину appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/2wz4bxe
via World News

No comments:

Post a Comment