Thursday 9 April 2020

Коронавірус і футбол: як живуть українські та світові футболісти під час пандемії

У всьому світі тимчасово призупинені футбольні чемпіонати та змагання. Тренувальні бази та зали також зачинені. Але обмеження можуть зняти у будь-який час і спортсмени повинні бути фізично готові до цього. Чи можливо проводити професійні тренування вдома  та що роблять під час карантину відомі футболісти дізнаємося прямо зараз. 

1. Футболіст англійської команди «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко на карантині займається спортом разом зі своїми домашніми улюбленцями, французькими бульдогами – Луї та Мією. Олександр закликає залишатися дома, залишатися сильними, бути позитивними та берегти себе. Також Зінченко показує цілий майстер клас, як проводити тренування весело та продуктивно.

2. Кріштиано Роналду – футболіст італійського клубу «Ювентус», закликає залишатися вдома, продовжувати тренування та кидає виклики своїм друзям та підписникам в інстаграмі. Він пропонує побити його рекорд вправ на прес. Зачіску футболісту робить подруга життя, бо навіть на карантині треба залишатися стильним.

3. Андрій Лунін – голкіпер іспанського «Овьєдо» на час карантину залучає до тренувань свою дружину, яка з задоволенням пасує чоловіку м’яча. А замість гантелей для тренування Андрій використовує бутлі з водою. Дуже винахідливо та весело.

View this post on Instagram

#усівдома 🙏

A post shared by Andrey_Lunin (@lunin_andrey) on

4. Півзахисник іспанського клубу «Реал Мадрид» Хамес Родрігес багато часу приділяє своєму маленькому сину Самуелю, грає у комп’ютерні ігри та, звичайно, тренується, щоб бути у формі. Хамес залишається дома, та закликає всіх виконувати  вимоги та рекомендації уряду.

5. Нападник бразильського клубу «Парі Сен-Жермен» Неймар знайшов собі нову футбольну команду. Тренування проходять на свіжому повітрі і, скажемо відверто, ця хвостата братія грає не гірше деяких професійних спортсменів.

View this post on Instagram

⚽🐶🐶🐶

A post shared by ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

The post Коронавірус і футбол: як живуть українські та світові футболісти під час пандемії appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/2Rkgrc3
via World News

No comments:

Post a Comment