Friday 8 May 2020

10 акторів, які в зрілому віці зіграли молодих персонажів

Як відомо, кіно (а тепер і телебачення) – царина ілюзій. Завдяки винахідливості режисерів, зусиллям гримувальників, а іноді і сучасним технологіям ми бачимо на своїх екранах дещо відмінне від реального життя. Зокрема, суттєво не співпадати може бути вік акторів та їх персонажів. Звичайно, актори мають вигладяти молодо за фахом, але іноді різниця вражає.

1. Коул Спрауз, «Рівердейл»

Лише справжнім віком акторів можна пояснити вчинки, які здійснюють ніби-то підліткі у містечке Рівердейл. Учні старшої школи то утримують підпільні бари, то беруть участь у боях без правил, і кожного дня розслідують нові загадкові злочини. Увесь каст серіалу суттєво страший за персонажів, але виграє це змагання Коул Спрауз – він аж на 10 років старший свого героя Джагхеда. Спраузу 27, але завдяки рисам свого обличчя він виглядає наймолодшим у команді.

2. Ширлі Хендерсон, Гаррі Поттер

Усі фанати Гаррі Поттера добре пам’ятають Плаксу Міртл та її історією. Незважаючи на свою страшну смерть, вона, уже у образі привида, змогла допомогти головним героям просунутися на їх шляху до перемоги над Тим-кого-не-можна називати. Міртл – колишня учениця Хогвартса, а отже їй (або її привиду) усього 13-14 років. А от Ширлі Хендерсон, яка зіграла її роль, на момент зйомок було цілих 37!

3. Джим Парсонс, «Теорія великого вибуху»

Головний герой вже класичного комедійного серіалу, геній та зануда Шелдон Купер народився у 1980 році. На момент дії серіалу, йому було 30ть з невеликим гаком. Вічно молодому на вигляд Джиму Парсонсу було вже за 40. І з того часу він зовсім не змінився.

4. Дженіфер Грей, «Брудні танці»

Кажуть, що акторку на роль Бейбі продюсери шукали півроку, передивиши тисячі дівчат. Дженіфер Грей, яка була на 10 років старша, за випускницю школи Бейбі, відмовляли цілих чотири рази. Але у результаті режисер наполіг на її кандидатурі та не прогадав – Грей та її партнер Патрік Свейзі стали однією з найромантичніших пар усіх часів.

The post 10 акторів, які в зрілому віці зіграли молодих персонажів appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/2SOzE6e
via World News

No comments:

Post a Comment