Monday 25 May 2020

10 мультфільмів, які повинен подивитись кожен дорослий

Мультфільми – це лише для дітей? Це дуже старомодна точка зору! Анімація здавна розвивається як мистецтво, яке доступне як для маленьких, так і для дорослих глядачів. І як би швидко не розвивалися спецефекти у кіно, саме анімація здатна створити на екрані справжню магію.

Ось наш список. Деякі з цих мультфільмів ви зможете подивитися разом із дітьмі, а деякі – пасують лише для дорослої аудиторії.

1. “З любов’ю, Вінсент”

Це перший у історії мультфільм, намальований олійними фарбами на полотні. У фінальну версію потрапили десятки тисяч картин, які створили польські та британські художники, надихаючися творчим доробком Вінсента ван Гога. Це історія його життя та смерті, відтворена художньою мовою його картин.

2. “Тріо з Бельвіля”

Французький суперхіт та номінант на премію Оскар оповідає історію велосипедиста на ім’я Чемпіон, що потрапляє у халепу, та його Бабусі, що перетинає Атлантичний океан, щоб виручити онука. Ця ніжна та смішна історія запам’ятається вам не лише вишуканими малюнками, але і прекрасною музикою, що була написана спеціально для мультфільму.

3. “Воллес та Громіт: Прокляття кролика-перевертня”

Якщо ви ще не дивилися цей мультфільм разом із дітьми – варто це негайно зробити! Але і без дітей “Воллес та Громіт” варті уваги – це один із навідоміших у світі пластилінових повнометражних анімаційних фільмів. Ця техніка вважається дуже складною та зараз використовується все рідше. Окрім ціього, це просто надзвичайно смішна історія.

4. “Коко”

Автори “Коко” надихалися культурою Мексики та зокрема Сінко де Майо – днем ушанування мертвих, що святкується у цій країні. Головний герой Мігель мріє стати співаком, але його родина не підтримує його мрію. Тоді він вирушає у потойбічний світ, щоб спитати поради у свого улюбленого співака. Незважаючи на таку, на перший погляд, не дитячу тему, “Коко” – один із найкращих сучасних мультфільмів про цінність родини.

The post 10 мультфільмів, які повинен подивитись кожен дорослий appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/2A2Y85s
via World News

No comments:

Post a Comment