Friday 22 May 2020

9 найкращих релізів Netflix цієї весни

Карантин поки продовжується, а отже питання того, чим розважати себе довгими вечорами вдома все ще актуальне. На щастя, у нас є Netflix, що постійно поповнює свої запаси контенту, пропонуючи нам нові та нові способи відволіктися від одноманітної реальності. Що ж варто не пропустити цієї весни?

Мертвий для мене“

Це детектив? – Ні. Це мелодрама? – Ні. Комедія? – Ні. Насправді – все разом і без гальм. Цей серіал – історія жіночої дружби, що виникає у максмально незвичайний спосіб. Незважаючи на те, що проблеми, які стоять перед героїнями, на щастя, далекі від більшості глядачів, серіал подарує вам немало оригінальних ідей щодо того як урізноманітніти своє життя. А повороти сюжета змусять вашу щелепу відпасти не раз протягом перегляду.

Outer banks / Зовнішні мілини”

Такий новий, що його назва, ще немає перекладу, цей молодіжний серіал розказує про одну із найкрасивішим (і найменш відомих частин США) – островів у Атлантичному океані уздовж узбережжя Північної Кароліни. Саме тут група підлітків збирається шукати скарб, що можливо заховав батько одного з друзів перед загадковим зникненням. Пригоди, кохання та білосніжні пляжі – у цьому серіалі є все чого нам бракуватиме цим літом.

The post 9 найкращих релізів Netflix цієї весни appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/2LQXM4k
via World News

No comments:

Post a Comment