Friday 15 May 2020

Якби тварини були гігантами

Головна ідея Інстаграм акаунту the_pets_view полягає в тому, що фантастичні тварини ніби «блукають» вулиця мегаполісів. При цьому автор настільки вміло вписує котів, собак та інших братів наших молодших в міські пейзажі, що колажі виглядають дуже реалістично.

Напевно, цьому чотирилапому красунчику набридло спостерігати за невпинним трафіком авто на вулицях одного із найбільших мікрорайонів Нью Йорку – Манхетену. Враховуючи що уже захід сонця, промені якого пробиваються з-за багатоповерхівок, котику пора до ліжка.

Засумував на фото і цей вухань. Схоже, вулиці італійського Мілану не здаються йому розважливими. Очі песика виглядають настільки засмученими, що хочеться запропонувати йому кісточку або іграшку.

З таким домашнім улюбленцем вдома не пограєшся, але це точно мрія всіх любителів котиків. Білий пухнастий гігант справжній концентрат ніжності та «мімішності».

А цей котик настільки гармонійно вписався у архітектуру головної площі Палермо, що світлина виглядає, наче справжня. Забарвлення та текстура шерсті мало чим відрізняється від фасадів будинків, що робить кішку невід’ємним об’єктом міського пейзажу.

The post Якби тварини були гігантами appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/2Z6abJJ
via World News

No comments:

Post a Comment