Tuesday 28 July 2020

10 причин чому весь світ обожнює Кіану Рівза

Чи є у світі кінозірка, не пов’язана зі скандалами? Актор, якого люблять та поважають буквально усі? Людина, про яку навіть токсичні інтернет-форуми пишуть лише хороше? Є такий, і це Кіану Рівз. Його люблять настільки, що навіть називають бойфрендом інтернету. Чим же Нео заслужив такий захват людства?

1. У нього було непросте життя

Нам простіше симпатизувати тим, хто не отримав все від життя на тарілочці, а пройшов непростий шлях. Кіану саме з таких людей, у його житті було немало складних моментів. Батько пішов з родини, коли хлопчику було 3 роки. Кіану страждає на дислексію, тому навчання у школі було для нього справжньою мукою. Зі старшої школи його відрахували. Навіть після того, як він знайшов себе у кіно, життя не завжди радувало. Спочатку Рівз та його кохана дівчина втратили доньку ще до народження, а лише через півроку дівчина Кіану загинула у автомобільній аварії. Травмований цим, актор протягом довгих років уникав стосунків. Лише недавно (майже через 20 років) він вперше з’явився на публіці з новою подругою.

2. Він їздить на метро

І не просто їздить, а ще й поступається там місцем! Фотографії Кіану, що пересувається громадським транспортом, регулярно з’являються у мережі. Недавно його сфотографували, коли він їхав з аеропорту у звичайному автобусі, а не в шикарному лімузині. Він намагається не привертати до себе особливої уваги, але ніколи не відмовляє шанувальникам у автографі або фото.

3. Він щедро дає автографи

Так, це також одна з рис, за яку Кіану люблять. Декілька років тому вірусним став пост, де підліток, що працював у кінотеатрі, розказав як одного разу на сеанс завітав Рівз. Підліток не зібрався зі сміливістю, щоб попросити зірку про підпис на пам’ять. Проте актор сам повернувся до каси за кілька хвилин і передав йому автограф.

4. Він любить своїх шанувальників

Це далеко не єдина історія про людяність і увагу у виконанні Рівза. Декілька років тому він отримав у подарунок від маленької дівчинки плюшевого дракончика, взяв його з собою у поїздку до Китаю і сумлінно фотографував його на фоні усіх китайських цікавинок. Ще він уже багато років навідує хворих дітей у лікарнях та читає їм казки.

The post 10 причин чому весь світ обожнює Кіану Рівза appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/3hHU8aR
via World News

No comments:

Post a Comment