Tuesday 18 August 2020

10 знаменитих пар зі зразковим подружнім життям

Прийнято вважати, що шлюби знаменитостей – явище тимчасове. Забагато спокус у їх житті для того, щоб зберігати довготривалі стосунки. Недарма регулярно трапляються нові та нові зіркові скандали. Але і серед голівудських пар є справжні взірці для наслідування.

  1. Блейк Лайвлі та Райан Рейнолдс

Перший шлюб Райана Рейнолдса (з самою Скарлетт Йохансонн) розпався, але актор доволі швидко закохався в іншу прекрасну блондинку. З моменту шлюбу з Блейк минуло вже вісім років, але щастя акторів і досі безхмарне. Вони не лише мають тепер трьох дітей, але й регулярно тролять одне одного у Твіттері. А хіба не це ознака справжньої гармонії?

  1. Джон Ледженд та Кріссі Тіген

Про кохання Джона до Кріссі знають всі. Недарма суперхіт “All of me” роками лунає у кожному другому кафе. Мало яка жінка може похвалитися, що присвячена їй пісня увійшла до списку найбільш упізнаваних музичних творів всіх часів. До зустрічі з тайською моделлю Ледженд був відомий своїми романами, але зараз перетворився на ідеального батька родини. Саме він міняє підгузки їх дітям.

  1. Емілі Блант та Джон Красинскі

Джон Красинскі закохався у Емілі Блант тоді ж коли і решта світу – після того, як подивився «Диявол носить Прада». За словами друзів пари, він доклав значних зусиль, щоб познайомитися з нею. І не дарма, між ними відразу пробігла іскра.

  1. Джордж та Амаль Клуні

Усі вважали, що Джордж Клуні холостякуватиме вічно. Проте варто йому було зустрітися з міжнародною юристкою з Лондона Амаль Аламуддін, він майже відразу зробив їй пропозицію, ставши на одне коліно. Амаль обіймала високі посади в ООН та була адвокатом всесвітньо відомих фігур (включаючи Юлію Тимошенко). На думку Клуні, у їх парі саме йому більше пощастило.

The post 10 знаменитих пар зі зразковим подружнім життям appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/2YdbLs2
via World News

No comments:

Post a Comment