Monday 17 August 2020

Друзі на екрані, вороги в житті: 10 екраних дуетів, що насправді не могли терпіти одне одного

Кіно – це магія мистецтва. Серіалів це також стосується, адже вони створюють на наших екранах інший світ, іноді подібний до нашого, іноді зовсім інший. Серіали мають утримувати увагу глядачів протягом довгого часу, важливу роль у цьому грає «хімія» між акторами. Але не завжди те, що виглядає на телебаченні як справжня прихильність, нею насправді є. Іноді стосунки між зірками дуже відмінні від того, що бачить глядач.

  1. Лорелай та Люк («Дівчата Гілмор»)

В улюбленому серіалі усіх дівчаток будь-якого віку, Люк був тим самим принцем на білому коні для Лорелай, незважаючи на те, що їх стосунки не завжди були простими. Проте у житті виконавці головних ролей Лорен Грем та Скот Патерсон, за їх власним визначенням, ніколи не були найкращими друзями. Скот навіть зазначав у інтерв’ю, що напруга у стосунках між ними насправді допомагала на зйомках, створюючи на екрані ілюзію великого кохання.

  1. Керрі та Саманта («Секс та місто»)

«Секс та місто» став справжньою одою жіночій дружбі. Чотири головні героїні долають разом будь-які проблеми та підтримують одна одну у трагедіях або дурницях. Однак самі акторки ніколи не мали між собою близької дружби. І якщо інші залишалися у межах професійного спілкування, то скандали між Сарою Джесікою Паркер та Кім Кетролл були відомі далеко за межами зйомочного майданчика. Основною їх причиною були гроші, оскільки Паркер завжди отримувала значно вищі за інших акторок серіалу гонорари.

  1. Сантана та Рейчел («Хор»)

Судячи з пліток, працювати з Леа Мішель, яка в серіалі виконала роль Рейчел, було складно усім без винятку акторам «Хору». Але з Наейю Ріверою стосунки особливо не склалися. Рівера навіть присвятила Мішель декілька сторінок у своїй книзі, де відкрито писала про те, що Мішель важко переносила увагу до будь-кого іншого і вважала себе єдиною зіркою на площадці серіалу.

  1. Берк та Джордж («Анатомія Грей»)

У серіалі Берка та Джорджа пов’язує тепла дружба і наставництво, адже саме Джорджа геніальний хірург обирає своїм учнем. Насправді ж, між акторами відбувалися постійні сварки. Одна з них переросла у бійку, коли Ісайя Вашінгтон, який зіграв роль Берка, вдарив Джорджа О’Мєллі. Актора негайно звільнили, що стало справжнім шоком для фанів.

The post Друзі на екрані, вороги в житті: 10 екраних дуетів, що насправді не могли терпіти одне одного appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/2Q3hQm0
via World News

No comments:

Post a Comment