Wednesday 5 August 2020

6 нових фільмів, на які варто витратити вільний вечір

Зрозуміло, що закриті кінотеатри та інший ряд обмежень суттєво похитнули ринок кіноіндустрії. Але всупереч всьому на екран продовжують виходити нові стрічки, які варті вашої уваги. Ось список новинок, на які варто витратити вільний вечір.

  1. Джентльмени

Цей фільм вийшов ще на початку 2020 року і одразу завоював просто колосальну кількість фанатів по всьому світу. Історія про випускника Оксфордського університету, який побудував мільярдний нелегальний бізнес, використовуючи маєтки збіднілих англійських аристократів припала до смаку багатьом. В сюжеті не обійшлось і без несподіваних поворотів сюжету. А ще це дуже стильне кіно! Тож, якщо ви ще не бачили «Джентельменів» відкладіть свої справи на вечір і насолодиться цим якісним фільмом.

  1. Історія Девіда Копперфілда

Події фільму розгортаються у Великобританії XIX століття. Головний герой Девід Копперфілд став відомим письменником, та все ще вважає своє життя занадто рутинним. Але сумувати глядачам не доведеться, адже сюжет фільму постійно переноситься з одного етапу життя головного героя в інший. Подорож сторінками життя Девіда приймає то смішні, то трагічні повороти. I все це прикрашено яскравими та кумедними діалогами. Ви точно не пошкодуєте часу витраченого на цей чудовий фільм!

The post 6 нових фільмів, на які варто витратити вільний вечір appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/2XsYOK2
via World News

No comments:

Post a Comment