Thursday 24 September 2020

10 найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу

От чим українці можуть заслужено пишатися, так це красою наших жінок. Тому і гарних краль у нашому шоу-бізнесі не бракує – є на будь-який смак. Але і серед красивих є найкрасивіші. Тож хто із наших красунь найпрекрасніша?

  1. Даша Астаф’єва

Втілена мрія українських чоловіків, неймовірно красива Даша з’явилася на українських телеекранах вперше у складі дівочого дуету Nikita. Астаф’єва і Кавтарадзе знімали вельми провокативні кліпи і встигли розбити не одне чоловіче серце. Потім Даша знялася для Playboy, і стала найпопулярнішою моделлю року. Пізніше дівчина розпочала сольну співочу кар’єру.

  1. Tayanna

Тетяна Решетняк взяла собі сценічне ім’я Tayanna і ним лише підкреслила свою екзотичну натуру. Співачка дуже елегантна і тендітна жінка, що запам’ятовується своєю вродою з першого погляду. А якщо додати до цього прекрасний голос та пристрасні танці, ми отримуємо жагучу суміш.

  1. Настя Каменських

Настя вже багато років зводить з розуму українських чоловіків своєю вродою та сексуальністю. Трансформація співачки з звичайної дівчини на ідеальну красуню відбулася на наших очах. Настя схудла та здорово погарнішала останнім часом. Сьогодні співачка NK підкорює Латинську Америку новими піснями іспанською мовою.

  1. Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва або просто DoDo – солістка гурту Vremya I Steklo. Яскрава зовнішність, очевидний талант та прекрасний смак зробили її українською it-girl. Надя пробує свої сили у сфері моди, озвучує мультфільми, а також веде популярний відеоблог на YouTube, на який підписано майже мільйон глядачів.

The post 10 найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/363hTHV
via World News

No comments:

Post a Comment