Wednesday 30 September 2020

Солодкі шедеври: блогерка Kwun створює неймовірні торти, які “розквітають” масляними квітами

В сучасному світі популярність у соціальних мережах може прийти до кожного, адже блогерство – абсолютний феномен сьогодення. Достатньо мати смартфон, бажання, харизму та наполегливість. Сьогодні творчим особистостям легше заявити про себе на весь світ та перестати шукати спонсорів чи інвесторів. Якщо ти справді талановитий та особливий у своїй справі – аудиторія неодмінно це помітить!

Так трапилося і з кулінарною мисткинею з Таїланду Kwun. Вона створила Instagram акаунт у 2016 році, зараз там 101 тисяча підписників. Також, блогерка має майже 16 тисяч фоловерів у Facebook та 8 тисяч на своєму каналі у YouTube.

То чим саме знаменита Kwun? – Створенням об’ємних флористичних картин неймовірної краси. І все це не фарбами на полотні, а масляним кремом на тортах. Її роботи неможливо сплутати з витворами інших кулінарів, оскільки вони вирізняються делікатністю, детальністю та ніжною палітрою кольорів. Неначе справжні квіти розцвітають на десертах у руках художниці.

Сама Kwun називає себе пекаркою та мисткинею. Гасло у її блозі звучить так: «Buttercream flower art is my passion» (Створення квітів із масляного крему – це моя пристрасть). Та й справді, без пристрасті до своєї справи навряд чи можна б було створити такі шедеври.

Kwun має ступінь Бакалавра архітектури в галузі промислового дизайну, а також Диплом кондитера від знаменитої на весь світ кулінарної школи «Le Cordon Bleu» (35 закладів на 5 континентах). Обидві освіти безпосередньо допомагають їй у роботі.

The post Солодкі шедеври: блогерка Kwun створює неймовірні торти, які “розквітають” масляними квітами appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/3cKYahl
via World News

No comments:

Post a Comment