Tuesday 6 October 2020

Аліна Гросу розлучилася з чоловіком

Минулого літа, завдяки Катерині Осадчій та передачі «Світське життя», вся країна захоплено спостерігала за найпишнішим та найгучнішим весіллям року. Шлюб брала головна «бджілка» українського шоу-бізнесу, популярна співачка та актриса Аліна Гросу. Здавалося, ніщо не стане на заваді цьому коханню. Але щойно минув рік, як всіх нас приголомшила звістка про розлучення нещодавніх молодят. 

Долив оливи до вогню новий кліп Аліни на пісню «Голий король». У відео співачка постає в образі нареченої та дружини справжнього цапа. Паралелі надто очевидні.  

До шлюбу зірка пішла у досить юному віці, їй щойно виповнилося 24 роки, а її обранцеві на той момент було 25. Якось Аліна зізналася в інтерв’ю, що батьки просили подумати та не спішити з весіллям, а батько навіть був переконаний, що молода сім’я не протримається довго разом. На жаль, його слова стали пророчими.

Колишнього чоловіка співачки звуть Олександр Комков. Він – російський бізнесмен з українським корінням, мешкає у Москві. Олександр із забезпеченої родини, він досить успішний підприємець. Свій капітал заробив у сфері IT, заснувавши прибутковий стартап ще у юному віці. За словами його кращого друга та свідка на весіллі – телепродюсера Дмитра Ебаноідзе, Олександр вклав у творчість молодої дружини чималу суму грошей, а через розпад шлюбу – сильно прогорів.  

The post Аліна Гросу розлучилася з чоловіком appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/2SzcJva
via World News

No comments:

Post a Comment