Tuesday 9 March 2021

На кого насправді вчилися українські зірки? 12 приголомшливих історій

Не всі ми в юності знаємо і точно розуміємо ким станемо, коли виростемо. Українські зірки — не виключення. Вони також помилялися у виборі факультетів, лишали навчання наперекір батькам та можливо, навіть не підозрювали, що у майбутньому стануть відомими. 

Ми зібрали 12 історій з життя відомих людей України, аби довести, що у житті не завжди все складається так, як ми плануємо на початку.

1. Чоловік Насті Каменських та успішний продюсер Потап у 19 років працював вчителем фізкультури. Ви не повірите, але артист має дві вищі освіти! У нього є диплом Національного університету фізичного виховання і спорту України, а також звання магістра економічних наук.

Також читайте: 12 Найкрасивіших Пар Українського Шоу-Бізнесу

2. Улюбленець українських дівчат Артем Пивоваров мав би стати екологом. Вищу освіту артист здобув у Національній академії міського господарства в Харкові. Навіть більше — Артем навіть працював помічником анестезіолога. 

3. Легенда української музики та лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко міг би стати медиком, бо закінчив факультет стоматології Львівського медінституту. Цього хотіли батьки музиканта, до яких він, на щастя, не прислухався.

4. Власниця одного з найчарівніших українських голосів — Юлія Саніна — має диплом магістра фольклористики. Артистка мала серйозні наміри пов’язати своє життя з журналістикою. Саме так на одному з інтерв’ю вона і познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, разом з яким вони створили гурт The Hardkiss. 

The post На кого насправді вчилися українські зірки? 12 приголомшливих історій appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/3rvWEq8
via World News

No comments:

Post a Comment