Tuesday 3 March 2020

8 корисних додатків для подорожей, які полегшать вам мандрівку

Подорожі – наймодніше захоплення нашого часу. Ще ніколи люди не пересувалися світом так просто легко і швидко. Більше нема потреби покладатися на туристичні агенції, усі їх переваги достпні кожному, у кого є інтернет, трохи вільного часу та бажання розібратися у можливостях нових технологій. Які ж додатки стануть вам у пригоді, коли ви плануватимете вашу наступну мандрівку?

Hopper

Цей безкоштовний додаток зробить за вас наймаруднішу частину будь-якого планування. Завдяки Hopper нема потреби кожного дня перевіряти ціну на проживання або перельоти на усіх можливих сайтах. Цей додаток сам відстежує ціні за необхідний період та, за допомогою кольорових графіків, підказує вам не лише найкращий сайт, але і найкращий час для придбання.  Якщо ви не жорстко прив’язані до конкретних дат, Hopper дозволить вам зекономити купу грошей.

TripIt

Це ідеальний інструмент для зберігання усіх ваших подорожніх планів у одному місці. Більше не потрібно переривати пошту в останній момент у пошуках підтвердження бронювання квитків або житла. TripIt не лише зберігає усі ваші бронювання у зручній формі та хронологічному порядку, але і не потребує доступу до інтернету, що особливо зручно, коли лише приїхали до нового місця та ще не вирішили питання з доступом до мережі. Платна версія ще й буде присилати вам нагадування про всі аспекти подорожі (включно з періодами безкоштовної відміни бронювання і тому подібним).

HotelTonight

Іноді попередній план з проживання не спрацьовує. Може, готель не може знайти вашого бронювання, а може, квартиру залили сусіди. Щоб не сталося, завдяки HotelTonight, ви не залишитися на вулиці у жодному місті. Цей додаток шукає найдешевший і найзручніший варіант розміщення у обраному місті на сьогодні, нерідко знаходячи дуже гарні скидки. Якщо ви готові ризикувати – спробуйте і можливо будете пити шампанське!

The post 8 корисних додатків для подорожей, які полегшать вам мандрівку appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/2VIoEtl
via World News

No comments:

Post a Comment