Thursday 14 May 2020

8 неймовірно крутих фільмів 2019 року, які ви даремно пропустили

Минулий рік був дуже щедрим на гарні кінокартини. І у вас було достатньо часу ознайомитися зі всіма класними роботами геніальних режисерів. Сьогодні ми розкажемо про фільми, які ви могли пропустити, але зараз саме час їх подивитися.

«Де ти поділась, Бернадетт?» — картина в якій ви не побачите спец’ефектів, але відчуєте повне заглиблення у стрічку. Життя Бернадетт здається нудним та трішки безнадійним. Вона не спілкується з друзями, має чоловіка і дочку та покинуту кар’єру архітекторки. Справжня соціопатка, яка вирішує покинути свій дім та відправитися в Антарктику. Там вона починає нове життя і знову знаходить себе.

«Дитя робота» — утопія про останній день світу. У автономному бункері зберігаються людські ембріони. Робот обрав один ембріон і виховав з нього дівчинку. Мати-робот намагається привити доньці ідею всесвітнього блага. Але раптово до бункеру стукає жінка, яка розказує дівчинці, що саме роботи знищили все людство.

«Геміні» — спецагент у відставці Генрі Броган розкриває секрети своїх минулих начальників. Цим він відкриває на себе справжню охоту. Для того, щоб знищити Генрі, за ним посилають клона – молодого Генрі, який спритніший та сильніший. Справитися з молодиком у старого вовка ніяк не виходить, бо юний Генрі наперед вгадує всі кроки себе літнього. Захоплюючий екшен прийдеться за смаком всім фанатам бойовиків та Уілла Сміта.

The post 8 неймовірно крутих фільмів 2019 року, які ви даремно пропустили appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/35ZWTQj
via World News

No comments:

Post a Comment