Wednesday 12 August 2020

Країни за знаками Зодіаку: а яка країна найбільше відповідає вашому характеру?

Коли подорожі були доступні лише для обраних, люди навіть не могли подумати, що асоціюватимуть себе з якоюсь іншою країною, окрім рідної. Та зараз ситуація кардинально змінилася. Світ став відкритим і доступним. Ми активно подорожуємо, відкриваючи для себе нові горизонти. І деколи, у черговій мандрівці, можна зловити себе на думці: «Я наче вдома!». Дивним чином виявляється, що ця країна вам дуже підходить, вам тут затишно і комфортно. Причину цього відчуття може пояснити астрологія. Адже кожен знак Зодіаку має власний характер та темперамент, те ж саме можна сказати і про кожну з країн. Особливості домінуючих національностей, що проживають у тій чи іншій державі, а також клімат, природа – це все формує так званий «характер країни». Таким чином, астрологи змогли співставити 12 знаків Зодіаку та країни, які їм найбільше відповідають. Отож, шукайте ваш знак та мерщій бронюйте квитки!

1. Овен – ОАЕ

Для діловитих Овнів із їх запальним характером та любов’ю до тепла і розкоші ця країна підійде ідеально. Об’єднані Арабські Емірати дуже динамічно розвиваються, та прагнуть бути «першими» у всьому на світовій арені. Недарма ж саме там знаходиться найвищий хмарочос – знаменита «Бурдж-Халіфа».

2. Тілець – Італія

Представників цього знаку Зодіаку часто називають гедоністами. Італійський вислів «La Dolce Vita» ніби придуманий спеціально для них. Красиві краєвиди, насолода кожною секундою життя – це все Італія. Окремо тут варто відзначити пристрасть до кулінарії. Адже ніхто не вміє так насолоджуватись їжею, як Тільці.

3. Близнюки – Індія

Близнюки за своєю природою мають подвійну натуру. Наче в одній людині оселилися дві абсолютно протилежні душі. Такі ж контрасти ви зустрінете і в Індії. Тут змішались чорне і біле, як і в характері Близнюків. Люди в Індії вирізняються своєю привітністю, цікавістю та комунікабельністю, що притаманно також і цьому знаку Зодіаку.

4. Рак – Данія

Саме у Данії народилось добре відоме нам поняття «хюгге». Згідно останніх досліджень, данці вважаються одними з найщасливіших у світі націй. І не дарма. У цій країні є все, що так життєво важливо для Раків – високий рівень життя, гарна освіта, соціальний захист. Адже Раку справді комфортно там – де спокійно і затишно його родині.

The post Країни за знаками Зодіаку: а яка країна найбільше відповідає вашому характеру? appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/2XSaUwE
via World News

No comments:

Post a Comment