Friday 25 September 2020

9 зірок, які неймовірно змінилися з роками

Усі ми змінюємося з роками. Хтось на краще, хтось на гірше, хтось менше, а хтось більше. Утім, дехто змінюється так радикально, що і не впізнати. Особливо цікаво, коли такі зміни відбуваються з зірками. Дивимось та дивуємось!

  1. Наталя Могилевська

Наталя Могилевська – справжня рекордсменка зі змін іміджу. Якою тільки ми її не бачили. За словами співачки, з часом вона просто починає нудьгувати, яким вдалим би не був її образ. Так, вперше на сцені Могилевська з’явилася в образі запальної брюнетки, потім стала світло-русявою красунею. Сьогодні ж Наталя – ніжна та чарівна блондинка з яскравим макіяжем.

  1. Настя Каменських

Талановита, енергійна та позитивна – такою український глядач знає Настю Каменських. Що ж стосується її фігури, то співачку на початку творчого шляху називали пампушкою. Настя завжди була привабливою, але її фізична форма залишала бажати кращого. З часом Настя зрозуміла, що відчуватиме себе впевненіше, якщо схудне, і серйозно взялася за свою фігуру та здоров’я. Сьогодні вона виглядає неначе голлівудська суперзірка!

  1. Кім Кардашян

Кім Кардаш’ян буквально зробила з себе бренд. У переносному сенсі до її успіху долучилися її мати та чоловік, але у прямому сенсі Кім радикально переробила себе сама. Ціла низка пластичних операцій позбавила її обличчя типових вірменських рис, а трансформацією фігури Кім захоплюється весь світ. За словами журналістів, Кім змінила навіть свій голос, за допомогою довгих тренувань вона навчилася говорити солодким оксамитовим тембром. Цікаво, якою Кім захоче стати у майбутньому?

The post 9 зірок, які неймовірно змінилися з роками appeared first on Brain Berries.



from Brain Berries https://ift.tt/306dFeK
via World News

No comments:

Post a Comment